Joghurtos-kekszes bundában sült tarja recept
[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]
Elkészítési idő: 60-120 perc Adag: 4 főre
Hozzávalók
4 dl natúr joghurt
korpovit keksz
só
bors
fokhagymakrém
4 nagy szelet tarja
korpovit keksz
só
bors
fokhagymakrém
4 nagy szelet tarja
Elkészítés
1 A joghurtot ízesítsük a sóval, borssal és fokhagymakrémmel, forgassuk bele a tarjaszeleteket és egy éjszakán hagyjuk benne állni a masszában a hűtőben. A kekszet tegyük zacskóba és húsklopfolóval törjük prézli állagúra, és forgassuk bele a pácolt tarját. Tegyük egymás mellé egy sütőpapírral leterített tepsibe, fedjük le alufóliával. Közepesen meleg sütőben kb. 45-50 perc alatt süssük meg. Utolsó 10 percben vegyük le róla az alufóliát, így süssük tovább. Kívül ropogós, belül omlósan puha lesz. Ízlés szerinti körettel kínáljuk.
[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]