Hozzávalók
2 csomag babapiskóta
4 db tojás
4 ek. kristálycukor
kávé
rum aroma
kakaópor
Elkészítés
A tojássárgájába 4 ek. cukrot robotgéppel elkeverjük, belekanalazzuk a mascarpone sajtot és tovább keverjük robotgéppel. A rumos kávéból a krémhez adunk 1-2 evőkanállal. A tojásfehérjét kevés cukorral kemény habbá verjük. Fakanállal lágyan belekeverjük a tojás fehérjét a mascarponés tojásos krémbe.
2 A babapiskótát gyors mozdulatokkal belemártogatjuk a maradék rumos kávéba.
Egy kapcsos tortaformába állítva körberakjuk a babapiskótát, majd belülre lerakunk egy sor áztatott babapiskótát, rá egy sor krémet, újra babapiskóta, majd újra krém. Krémmel fedem be a tetejét. Egy kisebb szitával rászórjuk a kakaóport a sütemény tetejére.
Hűtőbe téve 1-2 óra pihentetés után fogyasztható.