Hozzávalók
20 dkg porcukor
2 evőkanál holland kakaópor
1 csomag vaniliás cukor
20 dkg puha margarin vagy puha vaj
15 ml rum aroma
2 dl tej
kb 10 dkg kókuszreszelék
Elkészítés
Belemorzsoljuk a puha vajat.
2 Egy másik tálban a tejet összekeverjük a rumaromával, majd hozzá öntjük a száraz keverékhez, majd jól összegyúrjuk.
3 Vizes kézzel kis gombócokat formálunk a tésztából, majd beleforgatjuk a kókuszreszelékbe. Legkönnyebb, ha a kókuszreszelékre teszünk 1-2 db golyót, majd a tálat kicsit körkörösen mozgatjuk. A golyók szépen elkezdenek pörögni benne és bevonódnak a kókuszreszelékkel. Ezután egy tálcára vagy kisebb tepsire kiszedjük őket.
Mikor mind elkészül, hűtőszekrénybe tesszük néhány órára fogyasztás előtt.