Aszalt szilvával töltött karaj recept

Finomfalat Receptje

Elkészítési idő:  60-120 perc Adag: 1 tepsihez

Hozzávalók

1 db egész karaj
1 csomag aszalt szilva

bors
néhány kanál olaj

Elkészítés

1 Megmossuk a karajt, lecsepegtetjük, majd egy késsel átszúrjuk a közepét. Jól megtömködjük aszalt szilvával. Sózzuk, borsózzuk ízlésünk szerint, majd enyhén kizsírozott tepsibe tesszük. Meglocsoljuk egy kis olívaolajjal és alufóliával letakarjuk. Tegyük sütőbe 45 percre, majd vegyük le az alufóliát, hogy a külseje is szépen megpiruljon, és süssük tovább még 15-30 percig. Mielőtt kivesszük, győződjünk meg arról, hogy kellően megpuhult-e, ha nem, süssük még. Ha kész, vegyük ki és szeleteljük fel. Tálalás előtt locsoljuk meg a szaftjával.

https://finomfalat.hu/wp-admin/admin-ajax.php?action=rednao_sf_getfile&id=699a06f263ea97360f752666cde7360a

Receptkereső

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
keresés a hozzászólásokban
Keresés
Share This