Elkészítési idő: 30-60 perc Adag:-
Hozzávalók
300 g túró
500 g mascarpone
2 csomag vaníliás cukor
3 dl habtejszín
1 kg eper
4 ek. cukor
350 g babapiskóta
Elkészítés
2 Az epret megmossuk, Kb. a felét a cukorral összeturmixoljuk. Pár szemet félre teszünk a díszítéshez. A maradékot apróra felkockázzuk és a turmixolt eperhez keverjük.
Egy négyszögletes, magas formába, vagy üvegedénybe a babapiskóta felét lerakjuk, a fele eperszószt ráöntjük, majd a mascarpone krém felével beborítjuk. Ezt követően ismét babpiskóta, eperszósz, s a mascarponekrém. A végén a tetejére félbevágott eperszemeket teszünk. Fogyasztás előtt legalább 3 órára betesszük a hűtőszekrénybe.