Hozzávalók
40 dkg friss csirkemellfilé
szójaszósz
1 db fejeskáposzta
3-4 szál sárgarépa
2 fej vöröshagyma
20 dkg zsenge zöldborsó
1 doboz csemegekukorica
2-3 gerezd fokhagyma
olívaolaj
paprika
1 csipet só
1 csipet őrölt feketebors
2 teáskanál húsvarázs
Elkészítés
2 Egy magas falú serpenyőben, vagy wokban az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a zöldborsót, a kukoricát, a felcsíkozott káposztát és a felkockázott sárgarépát és fedő alatt 15-20 percig gyakori kevergetés mellett pároljuk. Áttört fokhagymával, sóval, borssal és csípős paprikával ízesítjük.
3 A spagettit a csomagoláson feltüntetett előírás szerint megfőzzük, lecsöpögtetjük és a párolt zöldségekkel összekeverjük. Kevés olajat és 2 evőkanál szójaszószt öntünk még a tésztára és nagy lángon néhány percig folytonos keverés mellett megpirítjuk és tálaljuk.



