Elkészítési idő: 60-120 perc Adag: 1 tepsihez
Hozzávalók
50 dkg fagyasztott leveles tészta
2 csomag vaníliás pudingpor
4 dl víz
3 evőkanál cukor, ha a tejszín nem cukrozott, akkor 6 evőkanál
4 dl cukrozott tejszín
1 csomag habfixáló
1 csomag vaníliás cukor
porcukor a tetejére
Elkészítés
1 A leveles tésztát kiolvasztjuk, 4 felé vágjuk, és nagyon vékonyra kinyújtva kisütjük egy tepsi hátlapján. Amikor kisült, még melegen kicsit megnyomkodjuk, hogy laposabb legyen.
2 Közben a pudingot megfőzzük a cukorral és a vízzel, és hagyjuk kihűlni. Amikor már csak langyos, beleöntjük a tejszínt, és habverővel kemény habot verünk belőle, miközben hozzáadjuk a habfixálót is.
3 A kihűlt lapokra rétegesen rákenjük a krémet. A tetejét porcukorral meghintjük.