Hozzávalók
10 dkg rizsliszt
15 dkg cukor
5 dkg étkezési keményítő
1 mokkáskanál szódabikarbóna
1 evőkanál étolaj
fél citrom reszelt héja
Elkészítés
Egyenként belekeverjük a sárgákat, hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, és az étolajat.
2 Egy másik edényben elkeverjük a lisztet a keményítővel, a szódabikarbónával. A nedves és száraz anyagokat gyors mozdulatokkal összekeverjük.
3 Egy csatos tortaforma alját kikenünk,vajjal, kilisztezzük, és beleöntjük a masszát és elsimítjuk. 180 °C-ra előmelegített, sütőbe tesszük, és kb. 40 perc alatt készre sütjük, tűpróbával ellenőrizzük.
Ha a tészta kihűlt, kivesszük a formából, és ízlés szerint töltjük, díszítjük.