Hozzávalók
Tésztához:
Töltelékhez:
15 dkg porcukor
4 csomag vaníliás cukor
4 dl habtejszín
1 csomag habfixáló
1 citrom reszelt héja
Mázhoz:
1 ek étolaj
Elkészítés
2 A túrót áttörjük, 8 evőkanál porcukorral, a vaníliás cukrokkal és a citromhéjjal elkeverjük. A tejszínt a maradék cukorral felverjük,majd hozzáadjuk a habfixálót is. Az egyik lapra egyenletesen rákenjük a túrókrémet, a tetejére pedig a felvert tejszínhabot.
3 A másik tésztalapot az étolajjal vízgőz felett felolvasztott csokoládéval bevonjuk, picit állni hagyjuk, majd kockákra vágjuk. A kockákat a sütemény tetejére tesszük, egy óra hideg helyen történt dermesztés után ezek mentén vágjuk fel a sütit.